logo test 006

Heidi Reinhardt ChristensenHeidi 02

Min erfaring :

Jeg har 15 år praksiserfaring i det socialpædagogiske felt, hvor jeg har arbejdet med børn og unge der har været anbragt og deres familier. Her har jeg arbejdet med det inkluderende og motiverende lærings- og udviklingsmiljø med elever og deres familier.

Jeg ønsker, at de mennesker jeg arbejder med, får lysten til være ”direktør i deres eget liv”. Jeg vælger derfor at læse den 4 årige uddannelse til Systemisk og Narrativ familieterapeut ved S.I.F for at have et større fagligt grundlag til at fremme ”direktøren” i de mennesker der opsøger mig.  

I foråret 2015 kunne jeg kalde mig certificeret Systemisk og Narrativ familieterapeut. Jeg er optaget af, hvordan vi påvirkes og påvirker hinanden og at der ikke kun er en sandhed for, hvad der er rigtigt og forkert, men at det afhænger af, hvem vi er, som menneske. Jeg tror på, at vi er eksperter i vores eget liv. At vi rummer alle de svar, som vi stiller til livets udfordringer.

Sideløbende med mit terapeutiske arbejde i Samtale-rummet, arbejder jeg, som underviser, vejleder, coach, mentor, mindfulness instruktør og psykoterapeut i et Aktiv Sundhedsforløb ved anden aktør, for Haderslev Kommune. Borgerne er enten sygedagpenge, resurse og kontanthjælps modtager. Fælles for disse er, at de enten skal genoptrænes enten fysisk og/eller skal styrkes mentalt og motiveres så de får lysten til at komme videre i deres liv.

Så alt i alt har jeg mange års bred erfaring i samtaler med børn, unge, voksne, familier og par der af forskellige årsager har brug for en professionel samtalepartner.

Mine Uddannelser :

Certificeret psykoterapeut. Individuelt-, par-, og familieterapeut. www.sif-udd.dk

Certificeret Mindfulness practitioner.  www.mindfulness-akademiet.dk

Mentoruddannelsen. Udviklingscenter Syd, Haderslev Handelsskole