logo test 006

Psykoterapi

 

Alle kan have brug for en samtalepartner, når livet giver os udfordringer. Udfordringer som enten kan være konkrete eller mere gennerelle. 

Disse udfordringer som kan give os en følelse af, at vi ikke er den bedste udgave af os selv.

Står du med en udfordring i dit liv?  Er du nysgerrig på dine reaktionsmønster? , ønsker du personligudvikling? måske ønsker du at blive klogere på hvem du er? Eller står du over for en svær beslutning der skal tages, kan jeg tilbyde dig, at være din professionelle samtalepartner, hvor du finder det, der er vigtigt for dig, i dit liv.

Jeg tror på, at du er eksperten i dit liv og jeg stiller mig til rådighed med mine samtaleredskaber, spørgeteknikker og jeg sætter rammen for en terapeutisk samtale, så vi holder fokus på dig og det du finder vigtigt at arbejde med. Det handler om, at du finder indsigt i og forståelse for det, du ikke forstår.

Ønsker du og din partner gå i parterapi, tilbyder jeg at hjælpe jer med at skabe en større bevidsthed i jeres parforhold.

Ønsket om at gå i terapi med sin partner kan komme af mange årsager. Men for mange par handler det om at ville noget andet end det, I har i forholdet lige nu. Gennem parterapi får I hjælp til at få fokus på de håb, drømme og værdier, I hver især har og om det kan forenes i det gode parforhold, som I ønsker jer eller om der skal ændres på noget førend I kan være i forholdet.

Jeg styrer samtalen, så der sikres at begge parter får taletid. Så I både får en egen indsigt men også en mulighed for at lytte til din partner på en anden måde end du måske plejer.

Om du går i individuel eller parterapi vil du/I blive mødt med nærvær og lyttende samtalepartner, der tager ansvar for at strukturer samtalen.